Ако той прави тези неща – поздравления, това е вашият човек!

Всяка жена иска да намери точния мъж – този, който ще бъде като от мечтите й. Няма нищо по-приятно от компанията на такъв, който знае как да бъде джентълмен и да накара една дама да се чувства жена. Ето как да познаете такъв мъж, в случай че пътищата ви се пресекат:

1. Той може да балансира между работата и личния си живот, без да ощетява нито едното. Не би допуснал да се почувствате маловажна, поставяйки кариерата като приоритет, нито пък би се излежавал цял ден на дивана, докато го чакат професионални ангажименти.

2. Когато има интерес към една жена, той няма да чака 3 дни (или дори повече), за да й се обади. Той просто ще го направи и няма да остави нещата във ваши ръце, а ще ви покани на вечеря, ще направи резервация и ще се погрижи да се приберете вкъщи безопасно.

3. Ако иска да ви види отново, няма да ви остави да гадаете – ще заяви увлечението си по вас ясно. А в случай че не желае повече срещи, ще намери начин да ви го обясни внимателно.

4. Той се интересува от книги и новини и има мнение по всички въпроси. Аргументите му са подкрепени с факти, но умее да уважава чуждото мнение и различната гледна точка не е удар по мъжествеността му.

5. Той отваря врати и взима палтото ви, не защото мисли че жените са слаби, а защото обича да се грижи за комфорта на своята дама.

6. Да, той може да иска да влезе в леглото ви, но също така иска да влезне в ума ви. Той се интересува от вашата личност и знае, че опознавайки характера ви и ставайки част от вашите мисли той завладява всяка част от вас.

7. Той има нужда от жена, която се грижи за него, но не и която го командва. Той иска да има водещата роля и няма нужда да бъде преследван (защото се чувства отчаян и егото му се нуждае от внимание).

8. Той се нуждае от жена, която е с него не за пари или отчаяно търсеща щастие, а заради самия него.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *