Баща се заключи в апартамент с детето си и крещи: Как да го дам на майка му, тя не се грижи за него

Пожарна и полиция  обсадиха блок 51 в бургаския ж.к. „Славейков“. Всички служби са накрак, заради мъж, който живее на четвъртия етаж в 18-етажната сграда. „Всички го познаваме с буйния му характер, заключил е детето си в апартамента и не го дава на майка му“,  казаха съседи пред „Бургас ИНФО”. Психолози и полицаи увещават бащата, който заключи детето си и отказва да го пусне невредимо. Мъжът е на възраст около 35-40 години и се казва Мартин. Съседите разказаха за него, че той злоупотребявал с дрога.  Майката е кротка жена и работи като държаване служител. „Потресени сме от това, което се случва. Целият блок е на крак“, казаха съседи.

След половинчасови преговори от страна на полиция и психолози, бащата Мартин излезе на терасата и изкрещя: „Обичам детето си, как да го дам на майка му, като тя не се грижи за него?”. На балкона на четвъртия етаж излязоха и детето, както и майката на Мартин.

„Този човек вдигна на крак куп служби. Това е недопустимо, такива хора трябва да се наказват”, коментираха  съседи. Мартин не се ползва с добро име сред хората. Те коментират, че той често попада под въздействието на упойващи вещества.

След продължителна операция, в която участваха две пожарни, десетки полицаи, психолози, служители на  Гражданска защита опасността се размина. Семейният  конфликт днес се размина без трагични последици и детето бе освободено.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *