Бившият футболист на Пирин /ГД/ Сл. Шоколаров вдигна сватба с любимата си Кристина, младоженците се похвалиха, че скоро очакват момиче

Бившият футболист на „Пирин“ (Гоце Делчев) Славчо Шоколаров вече е семеен мъж. Лидерът във втория тим на „Лудогорец“ скъса с ергенлъка и мина под венчилото с любимата си Кристина. С това сложиха ново начало на връзката си, започнала още във времето, когато той играеше за „Славия“.
Двамата се венчаха не в родния му Гоце Делчев, а в храм „Св. Иван Рилски“ в родното място на новата госпожа Шоколарова – Пловдив. За веселието в чест на младото семейство бе избран култовият парк-хотел “Санкт Петербург”. Там двамата събраха най-близките си, сред които бяха трима от съотборниците на Славчо Шоколаров – Цветелин Чунчуков, Петър Альошев и Кристиян Григоров. Наздравици за младото семейство вдигнаха и верните приятели на младоженеца от Гоце Делчев – Божидар Неделчев и бившият съотборник на футболиста в неврокопския „Пирин“ Огнян Стефанов, който се завърна от Англия специално за радостния повод. На младоженците кумуваха приятелите им Асен и Борислава Кузманови.
Новото семейство посрещна всички свои гости с вино, селектирано специално за повода, а етикетът на бутилките бе направен по техен специален дизайн.
Най-щастливи от събитието бяха родителите на новото семейство. Сестрата на футболиста на „Лудогорец“ и братът на новата госпожа Шоколарова – Христо, поведоха празничните танци, които продължиха до ранни зори. В програмата, съвсем естествено, имаше сериозно присъствие на македонската музика и любимите шлагери от родния край на родения в Гоце Делчев младоженец. Tой, от своя страна, показа завидни умения в танците.
Двамата влюбени разкриха на своите гости, че очакват момиче, което трябва да се появи на бял свят много скоро.
Атакуващият халф благодари за отношението на ръководството на „Лудогорец“, че му беше позволено да отсъства от тренировъчния процес, за да прекара най-щастливия си ден.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *