Богданска се прави на светица, от два месеца не била помирисвала мъж

Благоевградският модел Александра Богданска мина на секспости. От близо два месеца палавницатане с е виждала с италианския си любовник Макс, известен вече и като Леопарди-героят от филма„Оркестър без име“, пише „България днес“.

За последно двамата бяха заедно в началото на февруари, когато богаташът гостува в България.Оттогава двойката поддържа контакти само по телефона. Въпреки това Богданска е фен на отворените връзки и нищо чудно да задоволява сексуалния си глад с някой роден баровец.

Докато беше гадже с баскетболиста Никола Трайков, Алекс започна да върти любов с Лудия репортер Данаил Петканов. След това под предтекст , че работи в Италия цяло лято му изневеряваше с италианеца Макс. Дали и сега слага рога на италианеца ще се разбере тепърва.
Факт е, че в момента се прави на примерна и твърди, че не мисли за секс.

Сега тя се изявява като водеща на предаването „Данм канят“. Кариерата на Богданска тръгна следмега скандала с Лудия репортер. Вместо да я съсипе Александра участва в куп реклами, лицето йгрее на билбордове. Ликът й освен в Европа може да се види и в Азия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *