ВЕРИЖНО МЕЛЕ НА АМ „СТРУМА“! Тежко ранен мъж почина в болницата, има огромна тапа от коли

Починал е 89-годишен мъж, пострадал при катастрофата на автомагистрала “Струма“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Малко преди 13.00 часа на АМ “Струма“ преди разклонението за Дупница в посока Благоевград, е станал верижен пътен инцидент с три автомобила. Пострадали са трима, откарани са в медицинско заведение, където по-късно един от пострадалите – 89-годишен мъж е починал. На място пътни полицаи регулират движението на превозните средства, пише блиц.

Натоварен е трафикът по автомагистралите на територията на страната. Засилен трафик има на АМ „Хемус“, натоварен е трафикът и на Е-79 в посока Симитли, уточняват от ГД „Национална полиция“. По-рано днес станаха два верижни пътни инцидента. Малко преди 12.00 часа, на АМ „Хемус“, в посока Варна, след тунел „Витиня“ се удариха три автомобила. Няма пострадали, нанесени са само материални щети.

Интензивно е движението на превозни средства и на граничните пунктове. На ГКПП – Капитан Андреево има колона от 5 км товарни автомобили на изход и 2 км товарни на ГКПП – Лесово. Движението е интензивно, но няма натрупване на леки автомобили. Интензивно движение, без натрупвания на превозни средства има и на българо-гръцката граница, само на ГКПП – Капитан Петко войвода – на вход им 2 км колона от леки автомобили. На ГКПП „Дунав мост – Русе“ има 2 км на изход от товарни автомобили. На останалите гранични пунктове трафикът е нормален, уточняват от ГД “Гранична полиция“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Mesten

    „на 60 км, преди разклонението за Дупница в посока Благоевград“-значи катастрофата е точно при Руски паметник в София.
    И жалко за дядото.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *