Видове допир, възбуждащи най-много жените

Докосването и целувките са част от любовната игра. Те биха могли да възбудят много силно жената, дори да я накарат да достигне кулминация, ако се следват определени техники.

„Милвайте я по местата, които най-често пропускате.“, казва д-р Ивон К. Фулбрайт, автор на книгата „The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking“. Това ще я възбуди, но и ще засили връзката между вас.“, допълва тя.

Както мъжкото, така и женското тяло има специфични области, които при определена стимулация водят до силна възбуда и екстаз. Вижте няколко вида допир, които най-силно възбуждат жените.

Целуване по лакътя

„Fossa antecubitis“ е латинското наименование на областта на свивката на лакътя, в която кръвоносните съдове са доста близо до повърхността на кожата, което прави мястото твърде чувствително.

Това е също така и място, на което нервите се сливат в ганглии – набор от нервни клетки“, обяснява д-р Стела Резник. Как да стимулирате тази зона? Хванете ръката ѝ бавно я изпънете. Целувайте и галете нежно. Прокарайте език по кожата, загрейте я с топлия си дъх.

Галене по корема

С галенето на тази област от женското тяло наистина ще зарадвате половинката си. Трябва обаче да се преодолее притеснението у много дами от това как изглежда коремчето им. В горната част на корема има сноп от нерви, които ако бъдат стимулирани подходящо, могат да възбудят истински жената.

Започнете с ръка или с устни и език от областта под гърдите. Бавно продължете към пъпа. Коремните мускули се отпускат, а същевременно притокът на кръв към клитора се повишава. Забавете темпото, за да може партньорката ви да бъде максимално възбудена, когато продължите със следващата любовна база.

Целувайте бедрата ѝ

Голяма част от мъжете претупват докосването на бедрата и се фокусират повече върху това, което се намира между тях. Намалете темпото, любовната игра не е бърза, тя е детайлна.

Целувайте, леко захапвайте и галете вътрешната част на бедрата. Нека половинката ви полудее от очакване. Играйте си с нея. Движете ръката си по бедрата и точно когато достигнете до вагината ѝ, отдръпнете ги в обратна посока.

Масажирайте дланите ѝ

В дланта се намират около 40 хиляди нервни окончания. Ако ги стимулирате с нежен масаж, цялото тяло на партньорката ви ще настръхне от удоволствие. Може да ползвате масажно олио с приятен аромат. Не бързайте и не натискайте.

Преплитайте вашите пръсти с нейните. Говорете ѝ някакви приятни неща, това ще подсили масажа, който може да продължи и върху други части на тялото.

Докосвайте коленете ѝ

Областта зад коляното, където е свивката е наситена с нервни рецептори, които са изключително чувствителни на допир, а освен това, кожата на това място е доста фина. Започнете от глезените и продължете да докосвате краката ѝ с върха на пръстите. Галете нежно, като може да продължите да го правите и с език.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *