Home-p1-970×90
Home-p1-970×90

Вижте що за човек сте по пръстите на лявата си ръка

Изпънете пръстите на лявата си ръка и погледнете каква е дължината на безименния и показалеца. Именно там се казва, че е закодирана част от характера ни. И така, нека разберем заедно какво би следвало да значи всяка една фигурка от схемата на снимката горе:

Тип А: Ако безименият ви пръст е по-дълъг от показалеца, значи сте много красиви. Притежавате чар, който другите намират за неустоим. В допълнение, сте по-амбициозни и често предприемате рискове. Работите като военни или инженери. Хобитата ви са кръстословици и шах.

Тип B: Ако безименният пръст е по-къс в сравнение с показалеца, имате високо самочувствие, но това ви прави от части арогантни. Обичате самотата и излежаването. Не сте от хората, които предприемат първата стъпка в една връзка, но винаги се радвате на вниманието, което ви се оказва.

Тип С Ако показалецът и безименният пръст са равни по дължина, вие сте миролюбиви и избягвате скандалите на всяка цена. Добре организирани сте и ще намерите общ език с всеки. Във връзките си сте верни, нежни и грижовни към партньорите си.marica

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *