Вратарската гилдия зарежда „Бела“ с оптимизъм

Оптимизъм лъхаше от страна на вратарската гилдия в „Беласица“ на традиционния брифинг. На него не присъства наставникът Николай Димитров, а асистентът Валери Дагалов и подопечните му под рамката Благой Стоянов и Кирил Георгиев.

„Изиграхме добър мач срещу „Пирин“ /ГД/, победихме с 2:0, можеше да вкараме и повече. Скамейката ни е къса, но в Етрополе излизаме за победа, паралелно с това желаем да продължим серията от 14 мача без загуба, която  е  прецедент за нашия клуб. До известна степен тази окуражителна статистика се дължи и на вратарите, което показва, че момчетата работят добре”, коментира В. Дагалов, който не скри, че наказанието на бранителя Марин Георгиев и контузията на левия бек Валентин Костов поставят нови кадрови ребуси пред треньорския екип.

Старшията Н. Димитров акумулира съвсем пресни впечатления от играта на съботния съперник, след като в сряда прескочи до Велинград, за да наблюдава отложената среща между „Чепинец“ и „Чавдар“/3:0/. „Това, че  записахме три последователни мача, без да допуснем гол, е не само моя заслуга, а на целия отбор. Надявам се броят на сухите мрежи да се увеличи утре”, бе коментарът на Бл. Стоянов.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *