В църквата не палете свещ от друга свещ, не давайте на никого да пали от вашата! ЛОШО Е

Религиозните хора идват в църквата като място, където те могат да се освободят напълно от мисли, душата, а някои само на големи празници. Но има една категория хора, които отиват дори на такова светло място, за да хвърлят върху другите своето нещастие, незгоди, или гняв и така да станат по-успешни. Съгласни сте с това, или не – това е личен въпрос.

Доста скандално и абсурдно звучи, но в църквата можете да се сблъскате с мощна вещица, или енергиен вампир.

Много хора твърдят това. Има много суеверия в това отношение.

Ще говорим за евентуалното поведение на вещици, така че да можете да се предпазите от евентуални инциденти.

Тази статия е с чисто проучвателен характер, и не би могла да се използва като доказателство за съществуването на зли духове. Но някои хора твърдят, че са били жертви на вещици по този начин, така че решихме да обърнем внимание на този въпрос. В крайна сметка, да ви предупредим.

Как да се държим в църква

За да се чувствате комфортно в църквата и да знаете, как да се държите на това място, какво и кога да направите, ние ви препоръчваме да го консултирате със свещеника, а не с местните баби. В същото време, ние ще ви кажем, какво споделят източници.

Преди да влезете в църквата , можете да дадете милостиня на просяците, в същото време да си кажете: „Да не е оскъдна ръката на даващия“. Не трябва да го правите на излизане от църквата, защото с парите, които даваш, ще погубиш това, за което си дошла да помолиш Господа.

Казват, че вещиците и злодеите могат да се разпознаят по няколко признака. Докато сте в църквата, обърнете внимание на хората, които са около вас. Вещиците и магьосниците държат пръстите на ръцете си, или самите ръце, като лявата ръка е легнала върху дясната ръка, съответно пръстите. В храма стоят така, че винаги гърбът им да се прикрива от олтара. Опитват се да се измъкнат от църквата, колкото е възможно по-бавно и с гръб.

Друг важен момент: Могат да заобиколят църквата обратно на часовниковата стрелка и се навират в ръцете ви, а след това да застанат зад вас и да смучат енергия. Ако това се случи, веднага след това, не се колебайте да се докоснете до лявата им ръка, за да върнете обратно проклятието.

Също така, трябва да се обърне специално внимание на свещите, защото чрез тях вещиците често изпълняват своите ритуали. Има много суеверия по този въпрос.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЦЪРКОВНИТЕ СВЕЩИ

Много начинаещи не знаят къде да се сложи една запалена свещ. Към такъв човек, със сигурност вещица или магьосник, ще се опита да се обърне със съвет и да каже: „Сложете свещта и излезте от задната страна на църквата“ . Ако го направите, проклятието ви е в кърпа вързано.

В храма не е желателно да се пали свещ с кибрит, или запалка, а от лампите, които горят по средата. Във всеки случай не палете свещ от съседната, за да не си навлечете проблемите на други хора. Също така, не позволявайте на други хора да палят от вашата, така че да не вземат от щастието ви.
Не се отклонявайте от своите свещи, които сте запалили, поне докато не е изгоряла наполовина. Тъй като може да бъде просто отстранена и сложена друга на нейно място.

Не духайте свеща, а я гасете с пръсти.
Обърнете внимание на този въпрос: Палите свещ и си тръгвате от нея, а тя изведнъж угасва. Не се чудете, а погледнете в краката си. Можете да стоите върху  проклета игла. Но ако гледате на нещата реалистично, причината за това може да бъде само дефектирал фитил.
Когато запалите свещ за здраве пред иконата на светец и започнете да се молите, не позволявайте на никой да я мести.
Не позволявайте да местят свеща ви и на нейно място да поставят друга. Така искат да ви прехвърлят проклятието.

Това не означава, че не трябва да влизате в църква. Напротив, посещавайте това място, веднага след като се появи това вътрешно желание. Просто знайте, че не всички хора имат добри намерения, но това е живота, и това не трябва да бъде пречка за вашите действия.lifebg.net

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. lele

    Много сте вещи,бе. Запалете от лампите, които горят по средата. И как го правите, ако не е тайна? Пълни глупости пишете.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *