HP-p1-728×90 Refan

„Галчев инженеринг“ с най-ниска оферта за ремонти в жк „Бистрица“, отстраниха три фирми от наддаването

4 фирми бяха допуснати до второто заседание на комисията по избор на изпълнител, който да извърши ремонтните дейности в най-населения район на Дупница – жк „Бистрица“. Комисия с председател Мария Пилева отвори в открито заседание и в присъствието на участници и медии ценовите оферти. Дейностите, които се предвиждат по проекта в жк „Бистрица“ са реконструкция на уличната мрежа, тротоари, междублоковите пространства, спортни съоръжения за младежи, кътове за отдих, а прогнозната стойност бе 4 480 197,36 лева без ДДС.
„Трейс – София“ ЕАД, „ПСТ-ПИМ Дупница“, ДЗЗД – София с партньори: „ПСТ Груп“ ЕАД, „Пътинженеринг-М“ АД и „Мегаинвест – холд“ ЕООД – Дупница не бяха допуснати до втория етап, като мотивите за това ще бъдат отразени в решението на комисията. Фирмите, чиито цени бяха обявени, са „Галчев инженеринг“ ЕООД – София с оферта от 4 032 162,45 лв., „Нивел строй“ ЕООД – Перник с цена 4 152 361,36 лв., обединение „Геопът Бистрица“ – София с партньори: „Геострой“ АД, „Пътстрой-92“ АД с оферта 4 454 579,44 лв. и „Автомагистрали Хемус“ АД – София с 4 090 459,84 лв.
Определянето на победителя ще стане ясно, след като бъдат изчислени точките от техническите параметри и предложената цена. Комисията ще се произнесе до дни с победителя.
ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *