Голямата драма на Зорница Линдарева! Манекенката се разделила с богатия си турски любовник заради аборти

Последната година и половина е била изключителни тежка за манекенката Зорница Линдарева в личен план, призна самата тя в риалити шоуто „Биг Брадър: Most Wanted”. След няколко неуспешни връзки с женени мъже, едрогърдата брюнетка отново е сама и макар че вече копнее за дете, все още не е срещнала сродната си душа.

„На 35 години съм, но не съм създала собствено семейство, защото имам два спонтанни аборта зад гърба си. Последната ми връзка се разпадна по тази причина”, изповяда се Линдарева в ефира на Нова тв. И със сълзи на очи допълни, че доскоро е била обвързана с тайнствен мъж, но се разделила с него заради преждевременно прекъснатите бременности, писа „Уикенд“.

В светските среди отдавна се шушука за заможния турчин, който омотала Линдарева, както и за честите й пътувания до Истанбул. Последният й любовник все още е женен, но пък със Зори бил достатъчно щедър, за да спечели вниманието й. Манекенката не се посвенила от факта, че той е семеен и бързо се превърнала в негова държанка, а впоследствие дори заченала два пъти.

Според запознати първата бременност на Линдарева била неочаквана и завършила със спонтанен аборт в много ранен етап. Лекарите я успокоили, че всичко с репродуктивните й способности е наред и след няколко месеца тя била готова да опита отново. Когато заченала повторно, любовникът й изведнъж се разколебал и порязал надеждите й.

Той заявил, че ще остане със съпругата си и не иска бебе от Зорница. Преди това многократно я заблуждавал, че ще напусне жена си и ще отгледат детето си заедно, затова внезапното му решение сринало манекенката психически. Дотогава тя била убедена, че двамата ще бъдат щастливи родители и дори се надявала да върже турският милионер с брак, но уви – ситуацията не се развила според плановете й.

Богаташът предложил на Линдарева да продължат аферата си, но само като любовници, а за бебе не искал и да чуе. След дълги разговори и молби от нейна страна, един ден той спрял да й вдига телефона, не отговарял и на съобщенията й. Зорница прекратила пътуванията си до Истанбул и връзката им приключила безславно.

Изпаднала в емоционална криза, манекенката стигнала до извода, че не иска да бъде самотна майка и побързала да насрочи дата за аборт. Родителите й също били против бременността й от този мъж, затова Линдарева, макар и трудно, взела решението да махне развиващия се плод от утробата си.

В деня на аборта бившата на Тачо разбрала, че всъщност е заченала с близнаци и това още повече я сломило.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *