Дами, внимавайте! Ето трите зодии, които идват, обичат за кратко, но си… тръгват

Има хора, които запалват пламъчето, играят си с чувствата ти и след това си тръгват, сякаш никога нищо не е било. Всички сме имали поне един човек в живота си, който е постъпвал така с нас. Има 3 зодии, при които този модел на поведение и заложен в гените им.

Овен

Овните могат да ви накарат да си забравите името. Те идват в живота ви и бурно обръщат всичко с главата надолу. Те са романтици, изключително страстни са и сексът с тях е като секс от еротичен роман. Изключително добри са в омайването и всички бързо хлътват по тях. Дават обещание, но не са от тези, които говорят празни приказки, а наистина действат. Техният най-коварен номер е, че изчезват точно преди най-голямата крачка. Овните не си падат по браковете. За тях това е прекалено обвързващо и задушаващо. Обичат свободата си и макар да живеят с теб, не очаквай пръстен, нито въпрос за женитба. Трябва да разбереш с кой тип Овен излизаш. Дали сте попаднали на коварния или на сериозния тип. Защото както с всичко, така и тук – от всяко правило си има изключение. Най-добре е да усетите човека до вас по това колко силни са му чувствата към вас.

Скорпион

Отровата на Скорпиона не е смъртоносна, но определено ще ви засегне емоционално. Скорпионите са мълчаливи и тихомълком се промъкват в живота ви. Те обичат да дават празни обещания, които са като откъс от любовен романт. Дойде ли време обаче да ги изпълнят, не ги търсете. Тяхната сила е в това да чертаят съвършено бъдеще и да те сложат на режим „изчакване“… а това може да продължи с години. Истината е, че когато човек е влюбен в теб, няма защо да чака, за да изпълни всичките си обещания. Скропионите просто обичат да си чешат егото и знаят, че по тях въздиша някой. Тяхната игра е коварна и много лесно се пада в капана им. Ако имате връзка със Скорпион, не забравяйте да гледате действията и да забравите за празните обещания. Ако случаят при вас е такъв, не очаквайте промяна.

Водолей

Водолеите са хората, които умеят да говорят и да омайват. Знаят как да се държат, имат префектно поведение и на пръв поглед са перфектните хора. Стилът им, начинът им на говорене, интересите и компанията им. Всичко в тях е мечта. Обаче тук има нещо, за което трябва да внимавате. Имиджът на добрите ченгета е само параван, зад който Водолеите си правят каквото си поискат. Те са едни от зодиите, които изневеряват най-често, но никога не си признават. Поддържат здрави връзки, но в същността си всъщност са гнили. Трябва добре да следите Водолеите. „Добрите“ са тези, които споделят и лошото у себе си. При тях не всичко е цветя и рози. Имат си негативи, които нямат проблем да ти споделят или да поискат помощ за това.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *