Дами, не правете тези жестове! Това не е секси

Всяка жена има навици, жестове и определено поведение, които използва, когато иска да привлече вниманието на противоположния пол. Но много често това, което жените смятат за сексапилен жест, се разминава с представите за сексапил на мъжете. Ето най-честите женски „секси“ похвати, с които няма да постигнете търсения ефект, а напротив:

Тяло на показ
Когато показвате твърде много от тялото си, ставате безинтересни и прекалено достъпни. Мъжете обичат въображението им да бъде провокирано, а когато разголването премине допустимата граница вече няма нищо интересно.

Нацупени устни
Този почти несъзнателен жест, с който жените си мислят, че изглеждат по-привлекателни, всъщност ги прави смешни. Има много други начини да подчертаете сексапила си и да привлечете мъжките погледи.

Прекалено силен смях
Престореният и прекалено силен женски смях вместо да покаже на мъжа, че оценявате чувството му за хумор, по-скоро ще го притесни. По-добре му го спестете.

Отместване на погледа
Това е грешка, която може да доведе до пълна загуба на обекта на желанията, особено ако е от по-нерешителните типове. Когато мъжете са привлечени от една жена, те винаги търся контакт с погледа й – не ги лишавайте от това първо „докосване“.

Пипане на косата и жестикулиране
Прекаленото жестикулиране и пипане на косата или дрехите си е проява на неувереност и липса на самочувствие, а това със сигурност не е секси.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *