Екшън в Прага: Полицаи преследват и държат на мушка българин, заклал свой сънародник

Българин е заклал свой сънародник в чешкия град Пилзен. След това се опитал да избяга, но полицията в Прага успяла да го задържи на автогара „Флоренц”, малко преди да отпътува за родината. Това съобщава krimi-plzen.cz, позовавайки се на информация от разследването, цитиран от Блиц.

По време на задържането на 18-годишния убиец се е стигнало до истински екшън, наложило се полицаите са го държат на мушка, преди той най-накрая да склони да се предаде. Полицаи извършват оглед в общежитието, където е станало убийството Убийството на 39-годишния Кирил Велков е станало преди два дни. Той работел в чешкия град Пилзен като готвач. Колеги се притеснили, когато не дошъл да застъпи смяната си и решили да сигнализират полицията.

Жертвата Кирил Велков

Тялото на Кирил е открито в локва кръв в стаята му в общежитието, където бил настанен. Първоначалния оглед установил няколко прободни рани в сърцето. Колеги на Кирил го описват като изключително добър и изпълнителен. Те нямат представа как се е стигнало до скандала и убийството. От стаята, където било открито тялото, не липсвали никакви лични вещи.

Все още не е ясно и какъв е мотивът за убийството.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *