Ето какво означава номера на апартамента Ви

По съвсем лесен начин можете да анализирате какво всъщност означава номера написан на табелката на вратата ви. Ако цифровата стойност на апартамента ви, съвпада с вашата енергия, то вие ще се чувствате прекрасно и с удоволствие ще се радвате на прекараното време в него.

На първо място изчислете нумерологичният номер на апартамента. Например, апартамент 138, се изчислява като съберем едноцифрените числа в него 1 3 8, а полученията отговор отново съберем 13=1 3= 4.

И така номера, който да проверите в отговорите е 4.

Ето какво точно означава номера на вашият апартамент.

1. Планета – Слънце. Този апартамент изпълва своите собственици с творческа енергия и радост от живота. Тя позволява на човек да се открои, да привлече вниманието на другите. Той ще бъде подходящ за художници, поети, писатели, журналисти. Доминираща гама – оранжево-червена. Атмосферата на такъв дом – безгрижна.

2. Планета – Луна. Интуицията и съзерцание. Жилището е благоприятно за хората, работещи с малки деца, готвачи и музиканти. Основният фокус на този апартамент трябва да падне върху огледалото, а основният цвят – кремав. Обърнете внимание на външния вид на банята – тя трябва да бъде перфектна.

3. Планета – Марс. Решителност и действие! Този апартамент не е за мързеливи хора. Често ще ви се налага да оправяте водопровод, мебели, таван…Собствениците трябва да са в добра форма и в постоянно движение или рискувате да се разболеете. Интериорът трябва да бъде червен. Най-активните места – тоалетна и антре.

4. Планета – Меркурий. Контакти. В този апартамент трябва да живеят контактни хора! Пригответе се за много комуникация, не само у дома, но и по време на работа. Основни неща в интериора – предмети, свързани с информацията, като се започне от телевизора и телефона до картините по стените. Благоприятните цветове са сини, сиви и жълти.

5. Планета – Юпитер. Животът на обитателите на този апартамент може да бъде свързан с политика или наука. За този дом е подходящ лилав цвят. За една истинска декорация използвайте бронзови предмети, особено донесени от далечни страни. Не забравяйте да поставите голяма библиотека!

6. Планета – Венера. Отдих, любов и комфорт. Жителите на този апартамент не искат разходка! Тук живеят добри и гостоприемни хора или упорити скандалджии. Цветовете са много топли: в бежови и кафяви цветове. Обзавеждането – големи удобни дивани, кръгла маса, килими, цветя. Обикновено в такъв апартамент обитателите имат животни – котки, кучета.

7. Планета – Сатурн. Жителите на този апартамент често са в затруднено положение. Но не всичко е толкова зле! Сатурн насърчава професионалните умения, както и паричните спестявания. Често се анализират техните дела и действия! Доминиращ цвят – тъмно синьо.

8. Планета – Уран. Астролозите и ясновидците казват, че Уран не обича прагматици и материалисти. Хората в този апартамент винаги ще бъдат заобиколени от приятели. За дизайна използвайте светлите цветове на дъгата, като трябва да присъства небесносиньо! Бъдете внимателни с електрическите уреди и поддържайте прозорците чисти.

9. Планета – Нептун. Много трудно плосък! Тук има свещеници, музиканти, моряци и медиуми. За останалите атмосферата на 9-ти апартамент е изключително неблагоприятна. Този апартамент е като Бермудския триъгълник – постоянно изчезват неща.girl.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *