Жена построи необикновена къща, широка един метър, за да отмъсти на мъжа си!

Домът с ширина от 1 м е построен през 1925 г. в центъра на Сиатъл, Вашингтон.

Никой не може достоверно да разкаже историята на този тесен строеж. Някои твърдят, че собственикът на земята е бил забранил на този участък да бъде построена къща, така че наемателят за отмъщение решил да построи тук необичайно жилище, пише zajenata.bg.

Други говорят за необичайна двойка, която изведнъж решава да скъса отношенията си. Коварният мъж не искал да споделя своите вещи с жена си и решил да действа хитро: той специално отделил на съпругата си малък участък от двора, но жената отказала тези безполезни активи.

Жена му, за да му върне, постъпила по следния начин: тя построила най-тясната къща по цялата площ. Ширината на тази структура е 4, 8 м от едната страна, а от другата – 1,3 м.

Въпреки това, има достатъчно място вътре и е удобно да прекарвате времето си, тъй като цялата площ на къщата е 80 квадратни метра. Приблизителната цена на този уникален дом е 519 900 долара. Клей Уолис е сегашният собственик на необичайната постройка. Тя купила тази къща, без дори да знае за нейната интересна история.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *