Зарязан Ромео нападна с обиди и заплахи бившата си любима на работното й място, озаптиха го с ….

200 лева глоба наложи Районен съд – Кюстендил на млад мъж от близкото до града село Грамаждано, вдигнал скандал на бившата си приятелка в центъра на селото, наричайки я „боклук“, „лъжкиня“, „кучка“, „че ти свалим гащите, мръсница на мръсниците“.
19-г. Райчо Станойков се изправи пред дежурен съдия в Районен съд – Кюстендил, след като в понеделник около 12 часа на обяд жители на селото звъннали на тел. 112 със сигнал за разправия в центъра на Грамаждано.
Пристигналите на мястото полицаи от автопатрула едва усмирили развилнелия се младеж, който викал, псувал и обиждал продавачката в селския магазин, намиращ се в сградата на кметството, която по време на разследването се установило, че е бившата му приятелка.
След първото обаждане на полицията и предупреждението от страна на униформените Райчо временно се успокоил, но около 18 часа надвечер нахлул в търговския обект с нови заплахи и обиди към бившата си приятелка, като с невъздържаното си поведение изплашил няколко от възрастните жени, които пазарували в този момент.
Бившето гадже “ 24-г. Радостина, звъннала на тел. 112 и отново повикала автопатрул на районното управление на полицията в Кюстендил, а униформените задържали Станойков.
Прокурорът по делото Галина Димитрова поиска за изоставения влюбен Ромео присъда от 10 дни задържане в поделенията на МВР, както и 2000 лв. глоба.
Съдът се смили над влюбения и присъди 200 лв. глоба.
ВАСИЛЕНА ВАСИЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *