HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Застрелян наркобос се върна от смъртта и направи шокиращо пророчество!

В края на август на пода в мотелска стая в бедно предградие на Лос Анджелис е открит застрелян чернокож мъж в критично състояние предава WNDR.

Кървящият мъж е наистина е зле. Застрелян е в гърдите и в главата. Веднага е транспортиран в медицинския център „Мемориал“ където са извършени редица животоспасяващи операции. Куршумите са извадени от тялото и черепа, но животът му виси на косъм. След интервенциите пациентът остава в кома.

Полицията идентифицира мъжа като 53-годишния Джамал Милър, който се оказва, че е кварталният наркобос!

Още от края на 80-те години, Милър контролира с желязна ръка наркоразпространението в част от гетото. Заподозрян е за множество престъпления, сред които и убийства! Полицаите от доста време се опитвали да го спипат, и не били особено тъжни развитието на събитията.

Дотук всичко нормално, надупчен наркодилър, когото всички чакат да умре, за да освободи болничното легло. Това и става на 4-ти септември. Пулсът на Милър спира. Лекарите опитват да го върнат към живота, но без успех.

Обявен е за мъртъв точно в 14:21 местно време.  Покриват го с бял чаршаф, и точно 7 минути след това, докато медицинската сестра изключва техниката се случва чудо! Мъжът скача от леглото и започва да крещи неистово непонятни неща! Лекарите се втурват, бият му успокоителни. Не могат да разберат и дума от тирадата му!

Колкото и да ги е яд, че е оцелял, полицаите отиват да разпитат стария си познайник, когато установяват нещо изключително странно. Той говори на абсолютно непонятен за тях език! Всички мислят, че се прави на невменяем, за да избегне въпросите на властите, но лекуващият  доктор Макендзи долавя нещо познато в думите му!Изуменият Д-р Макендзи, сн. WNDR

Докторът се свързва с негов близък приятел – Равин Робърт Харон, който буквално остава с отворена уста, когато чува думите на Джамал!

Равинът разкрива, че застреляният дилър говори на староарамейски език – речта на древните израилтяни!  В света, хората, които имат някакво понятие от този език са буквално единици! Няма реален начин един полуграмотен уличен гангстер да има подобни познания.

Когато дават на Джамал тефтер и молив, мъжът изписва знаци, които са откривани в различни гробници от библейски времена! Няма съмнение, че става въпрос за забравения език!

Джамал не спира да говори, и като че ли повтаря един и същи разказ. Равин Харон записва тирадата и я изпраща в Йерусалим за анализ.

Това, което специалистите успяват да преведат е буквално главозамайващо.

Джамал казва, че е „рибар, който е бил изпратен от Него да разкаже истината на света“! /Припомняме, че много от апостолите на Исус са били рибари – това е една от най-важните професии, цитирани в библейските текстове/.

„Идвам да ви предупредя за огромна опасност чрез тялото на този грешник! Вашият свят е пред своя край, а вие не го осъзнавате, заради отровата в душата си. Заради тази отрова, брат застава срещу брата в „Старата майка“ а през това време Дявола завзема света, като пуска своите пипала от великите пустини! „

Дали тук Джамал не визира огромното напрежение между Запада и Русия /Старата майка = Европа?/, и възхода на Ислямска държава от Изток?

„Тази отрова ви накара да забравите единственото ценно в живота и да се отдадете на завист, алчност и омраза! Не можете да изкорените това от душите си и за това сте обречени! Вашата гибел ще дойде от най-малко очакваното място, рана, която загноява заедно с човешката душа – всичко е пред очите ви, а вие не го виждате. Но той вижда всичко!“

Учените от университета в Тел Авив успяват да синтезират тези свързани изречения от думите на Джамал. Имало е и такива, които не са могли да преведат като цели изречения, но са идентифицирали отделни словосъчетания като „...невиждана чума…“, „..вашите деца…“ и „…ангел на смъртта…“!

Всичко това звучи доста зловещо! Според водещи алтернативни учени, Джамал е поредният пример за проводник на съобщения от „висша сила“, предава WNDR. Подобни феномени зачестяват неимоверно.  През 2012, индонезийски студент, който преживява катастрофа започва да говори на забравен древен китайски език и прави подобни апокалиптични пророчества.

Колкото се отнася до Джамал, той ще се възстанови физически. Според полицаите, той просто се прави на луд. Най-вероятно ще бъде тикнат в затвора до живот за предишните си престъпления. Но това като че ли не е основната му тревога в момента.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *