Защо сте нещастни според зодията?

Имаш физически и психически проблеми? Виждането ти за света е една тъжна филмова история? Имаш проблеми във връзката и нищо не върви? А ти стоиш и се питаш защо си нещастен. Астролозите биха могли да дадат отговор на въпроса ти. Надяваме се всяка зодия да успее да открие проблемите си тук, да ги осъзнае и да търси решението им. Все пак сме създадени да гледаме напред, а не назад и да вървим обратно към миналото.

Овен

Ти си твърде състезателна и целеустремена личност. Страхотно е да сбъдваш мечтите си и да имаш планове, но си отдъхни за момент. Никога не оставяш време да се насладиш на успехите си и това те изтощава. Забави малко ритъма си на живот и обърни внимание на себе си и близките.

Телец

Рутината те убива. Нямаш много право на избор и живееш праволинеен живот. Не излизаш достатъчно, правиш едно и също ден след ден. Излез от комфортната си зона. Започни да правиш неща, които не би направила (стига да са в рамките на закона). Ще се изумиш колко освежаващо ще се почувстваш и ще започнеш промяната в начина си на живот.

Близнаци 

Не обръщаш внимание на здравословните си проблеми и това те прави нещастен. Време е да потърсиш професионална помощ за физическото и психическото си здраве. Оплакванията ти няма да изчезнат мигновено, но ще отшумят с времето. Няма по-добро състояние от баланса между здрав дух и здраво тяло.

Рак 

Искате да бъдете щастливи и да се отпуснете, но миналите ви неуспехи не ви позволяват. Уволнението от бившата работа, проблемната връзка, която приключи, все отрицателни неща, които не ви оставят да продължите напред. Не дълбайте в миналото си, оставете го просто да бъде такова. Освободиш ли се от оковите на предишното аз лесно ще достигнеш до желаната нирвана.

Лъв

През повечето време сте щастливи и безгрижни. Но има моменти, в които оставате сами и чувствате тъмната страна на нещата. Опитайте да се наслаждавате на спокойствието и тишината. Не забравяйте, че може да сте сами,но не и самотни.

Дева

Това, което ви прави нещастни, е професията ви. Не е нищо впечатляващо, не предизвиква интерес и желание за мотивация. Преориентирайте се към развитие или промяна на работното място. Може би смяната на позицията ще ви накара да се чувствате по-добре.

Везни 

Затворени сте в оковите на хорското мнение. Имате постоянна нужда от съвети, коментари и чужди идеи, които да следвате. Освободете се от това, което ви прави слаби. Бъдете учител сам на себе си и почувствайте своята самоувереност.

Скорпион 

Съсредоточавате се върху това, което нямате. Не всеки може да кара скъпа кола, да вечеря в лъскав ресторант с красива дама. Обърнете внимание на това, което имате в момента. Не загърбвайте мечтите си, но оценявайте и малкото, което притежавате.

Козирог 

Твърде вглъбени сте в работата си и в изкарването на пари. Нямате време да бъдете щастливи. Липсват ви вълнуващи моменти, които да разнообразят живота ви. Планирайте бъдещето, но не забравяйте настоящето.

Водолей 

Фокусирате се върху негативните неща. Да, животът не е перфектен, но лошите случки не значат лош живот. Опитайте да се фокусирате върху позитивните неща в живота си. Забелязвайте малките изненади навсякъде.

Риби

Приемате всичко твърде присърце. Вярно, че загубата на домашен любимец е съпроводена от много сълзи, но животът не свършва. Гледайте по-леко на нещата, не позволявайте всичко да ви разстройва, пише „Актуално.ком“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *