ЗЛАТИСТИЯ ПРОПАДНА! Моли се за заем от 500 лева

Ретро мутрата от 90-те години Злати Златев – Златистия дължи няколко хилядарки на приятели от Дупница и Кюстендил, пише „Галерия“. Той излежа присъда за убийство, но след това отново беше прибран в ареста заради поредна изцепка. Преди Коледа карал пиян стария си джип и се опитал да нахлуе в полицията в Дупница, като счупил бариерата. Последвал поредният арест на приятеля на Георги Илиев. Месец преди тази случка пък Златистия карал същия джип с фалшива книжка.

Златев излезе от централния софийски затвор в началото на 2016 година след 15-годишен престой там. Зад решетките се поболя, повечето приятели го изоставили, а когато излязал навън, сеоказал без пари. Първата му работа била да се срещне със старите си авери. Вземал от тях по 500 лева с обещанието да ги върне бързо. Вместо да започне  бизнес обаче, Златистия гуляел и се радвал на свободата си.

„Този човек е останал в 90-те. Няма представа, че времето е друго“, разказват съгражданите му.

Страховитият в миналото бандит, разследван за отвличания, рекет, убийства, се превърнал в карикатура.

След поредното престъпление Златистия е с нови 4 обвинения. Според юристи той отново ще се върне в килията, но за не повече от 1 година. Дотогава кредиторите му ще почакат за парите си, макар мнозина да осъзнават, че заемите никога няма да бъдат върнати.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *