Играчът на мача К. Ничев: Нещо ни куца вкъщи

„Нещо ни куца вкъщи“, отсече десният защитник на орлетата Костадин Ничев, който остана видимо изненадан от приза „Играч на мача“ след постното 0:0 срещу „Славия“. Запълвачът на дупки в състава на пиринци напълно заслужено прибра бутилката с шампанско заради своята непримиримост, бързите включвания по фланга и опасните центрирания в наказателното поле на белите, същевременно изпълнявайки на ниво задълженията си в отбрана.
„Въпреки трудностите продължаваме с добрите игри. Даваме всичко от себе си. В трети пореден мач ни липсва голът, но все някога ще дойде“, каза още Ничев.
Треньорът Милен Радуканов отново застана плътно зад футболистите си и ги похвали за представянето им. „Горд съм с тези момчета. Няма от какво да се срамуват. Надиграхме бившия ми клуб. Почти през цялото време имахме инициативата, но късметът не ни покри“, констатира наставникът, който не спести критиките си към съдийството на Валентин Железов. „Опитаха се да ни пречат да играем“, изригна Радуканов, очевидно визирайки липсата на усет на рефера към авантажите в няколкото случая, в които пред домакините се откриваха отлични възможности в близост до противниковата врата.
В лагера на благоевградчани съзряха тенденциозност и при показването на жълти картони, заради което за предстоящия сблъсък с „Ботев“ отново пред собствена публика и пак в петък на линия няма да са Стилян Николов и Антон Костадинов.
СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *