Какво никога да не пазите в тайна от съпруга си

Бракът предполага в семейството да няма тайни, всичко в съвместното съжителство да е като поставени на масата открити карти. Да, но повечето хора запазват по някоя тайна за себе си, понякога дори повече от една.Има неща, които обаче никога не трябва да пазите в съкровена тайна от брачния си партньор, защото това крие риск да останете нещастни, неразбрани и незадоволени от брачния си живот. Ето какво никога да не криете от партньора си:

1. Смелите си мечти.

Представете си, че копнеете да заминете в друг град, да смените работата си, да имате още деца или да се впуснете в някакво приключение, но тайно криете това от съпруга си. Тази неизказана тайна ще ви мъчи и ще пречи на щастието ви. Нищо не трябва да ви спира да признаете онова съкровено нещо, което желаете. От партньора ви зависи как ще ви разбере, дали ще приеме вашите мечти като свои и дали ще се решите заедно на промяната. Поне ще знаете, че сте опитали.

2. Финансовото си положение.

Може да не ви се вярва, но има немалко семейства, които така и не обединяват изцяло финансите си. Някои хора предпочитат да пазят част от спечелените си пари само за себе си. Това не е добра дългосрочна стратегия в брака, защото сред водещите причини за развод са именно финансовите проблеми.

3. Вашите онлайн дейности.

Не мислете, че онова, което правите в мрежата ще остане тайна. Всичко, което правите онлайн може да стане достояние на съпруга ви. Ето защо е по-добре да го държите в течение и да разбере от вас, вместо да научава последен. Така ще се предпазите от евентуални недоразумения. Нещо, което сте публикували в социалните мрежи или нещо, от което се интересувате може да бъде изтълкувано по грешен начин от брачния ви партньор.Затова е по-добре да не криете от него какво правите онлайн. Е, освен ако наистина нямате скрити намерения и не правите нещо целенасочено. Изборът е ваш.

4. Големи проблеми.

Странно е как хората често се затварят в себе си, когато пред тях възникне голям проблем. Не искат да тревожат близките си, смятат, че ще се справят сами, изпитват срам и страх да признаят или бог знае какво още.Причините да скриете за наличието на голям проблем биха могли да са много. Но за да запазите брака си е по-добре да споделите и заедно с партньора си да вземете решение как да излезете от ситуацията. Това ще скрепи връзката ви и ще ви направи по-сплотени.

5. Какво ви възбужда.

Сексът е важен за брачната връзка. С времето е възможно страстта помежду ви да поугасне. Ето защо е не просто препоръчително, а задължително да не криете сексуалните си желания от съпруга си. Споделяйте онова, за което копнеете в леглото. Изживейте фантазиите си, направете брачната си връзка още по-вълнуваща като не криете подобни тайни от съпруга си. az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *