Какво означава, когато сънуваме някого

Колкото и да е напреднала медицината, човешкият мозък, както и повечето процеси, протичащи в него, все още представляват загадка за учените. Един от тези процеси донякъде са сънищата. Съществуват множество теории, които да ни помогнат да тълкуваме случващото се в съня ни, но като че ли ни вълнуват най-много сънищата, включващи познати или непознати за нас персонажи. Предстои да наблегнем над тази интересна тема и да намерим отговор на въпроса дали се крият закодирани знаци в сънищата ни. Разбира се, за да сънуваме някого, то това означава, че той има своето почетно място в ума ни. Може това да е човек, за когото дори не се сещаме, докато сме будни, но той е някъде в подсъзнанието ни. Възможно е и това да е личност, с която сте имали контакт през деня, не е задължително това да е важен за вас персонаж.

Нека да разделим хората, които сънуваме в няколко категории:

1. Хора, които харесваме

Не е изключено да сънуваме някого, от когото сме привлечени, независимо дали го познаваме лично. Обърнете внимание какво точно се случва в съня. Дали този човек отговаря на симпатиите ви? Ако е така, то това означава, че не страдате от липса на самочувствие. Но ако е обратното, то поработете над самоувереността си и спрете да се страхувате от провала.

2. Хора, които обичаме

И по-специално половинката си. Ако в съня си вие сте щастливи, държите се за ръце и всичко е красиво и романтично, то това означава, че връзката ви е истинска и дълбока. Ако постоянно се карате в сънищата си, това говори за отслабване на комуникацията помежду ви в реалността. В случай, че сънувате изневяра от страна на партньора си, това може би означава, че вече не сте толкова заинтригувани от него. Но каквото и да сънувате, не забравяйте, че това е просто сън и не е хубаво да го смесвате с реалността. Може да има хиляди други причини за един или друг сюжет в съня.

3. Хора, които са починали

Много от нашите близки, които вече не са между нас, търсят начин да ни успокоят и да ни кажат, че са добре. Когато сънувате някой починал познат, замислете се в какви отношения бяхте преди той да си отиде. Ако сте били скарани за нещо, може би това е начин този човек да ви каже, че ви прощава за всичко и съвестта ви може да бъде чиста. А ако в момента преживявате труден период, той сигурно иска да ви даде сила и кураж. Според някои теории починалите ни близки се опитват да ни помогнат, давайки ни отговори по важни въпроси или давайки ни информация за начина, по който са си отишли от този свят, пише Woman.bg

4. Известни личности

Най-често сънуваме кумирите си. Когато искаме да бъдем по-добри в работата си, в сънищата ни се появяват най-успелите в тази област или просто хора, на които се възхищаваме. Разбира се, напълно е възможно и това да е просто някоя звезда, за която бленуваме. И нека не забравяме най-вълнуващите ни сънища – еротичните!

Кой не е чувал и не се е сблъсквал с мокрите сънища? Любопитен факт е, че почти няма значение с кого е бил еротичният сън, защото акцентът не е върху партньора, а по-скоро върху случващото се в самия акт. Когато имаме мокър сън, той обикновено е свързан с нещо, което бихме искали да опитаме в леглото.

Не е задължително да сме привлечени от човека, с когото сънуваме, че го правим. Например ако сънувате, че правите секс с някого от офиса, това съвсем не означава, че мечтаете да сте в обятията на този човек. Просто прекарвате целия си ден около него и комуникацията ви се запечатва в мозъка ви, а той се разтоварва от информацията, натрупана през деня. Тя се смесва с вътрешните ви желания и по този начин се раждат и най-абсурдните сънища.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *