Как всеки знак на зодиака действа, когато е влюбен

Дланите ви започват да се потят. Езика ви сякаш се оплита в средата на разговора. Не можете да мислите за нищо друго. Очевидно сте влюбени, това е ясно. Но как това мигновено увлечение ви кара да се чувствате (и това, което правите, когато го усетите) е изключително лично. Само ако имаше ясен астрологически маркер, който може да ви каже повече за това, което се случва, когато имате чувства към някого.

О, чакайте, всъщност има.

Както може би вече знаете, Венера управлява нашия любовен живот, ръководи начина, по който флиртуваме и от своя страна трябва да бъде планетата, която определя нашия стил в тези отношения.

Така че, докато размишлявате върху знака си, не забравяйте да прочетете и за знака си във Венера (а не само вашия слънчев знак). Ако не го знаете, не се безпокойте: Проверката на рождената ви диаграма онлайн е лесна.

Сега, когато знаете какъв е вашият знак във Венера, прочетете нататък, за да разберете какво казва той за това как се справяте с флиртуването.

Овен

Как се чувствате: Увлечението по някого ви изпраща към нови висоти, Овни. Не можете да устоите на нов проект или възможност и определено виждате увлечението в същата светлина. Стремежът към нов човек е само още едно нещо, което да спечелите.

Как действате: Като кученце с нова играчка. Просто не можете да се наситите на свалката. Вие им пишете през цялото време, смеете се на всичките им вицове и в общи линии се превръщате в човека забава за тях.Преди да презаредите с пълна сила, просто се уверете, че те го чувстват по същия начин.

Телец

Как се чувствате: Романтичните телци могат лесно да бъдат омагьосани, но това не означава, че ще избягат с чувствата си. Вашият управляващ елемент – здрава Земя, просто няма да позволи тази лекота. Вместо това се справяте с увлечението като с всичко друго и водите с търпение.

Как действате: Вие силно вярвате в езика на тялото, Телец. Макар че това може да означава, че просто докосвате рамото на избраника си твърде често, това също може да означава, че четете прекалено много техния език на тялото. Невербалните знаци могат да бъдат секси, но не се хващайте твърде много за тях, когато можете да се опрете на вашето зашеметяващо остроумие, също така.

Близнаци

Как се чувствате: Ако ви е възможно да се почувствате още по-любопитни и – да бъдем реалисти – зашеметени, това е, когато сте влюбени. Искате да знаете всичко, което е възможно да знаете за обекта на вашите чувства, но не бихте искали той да знае, че искате да знаете. Това е животът на един Близнак: винаги се изтегля в две противоположни посоки.

Как действате: Вие се наслаждавате на флирта, стига нещата да останат сравнително на повърхността. Опитайте се да излезете отвъд това и вашето дар слово може да пропадне, Близнаци.

Да се задълбочаваш с някого наново, предизвиква доста тревога у теб – небето не ти позволява да казваш твърде много и да приключиш с твърде силни чувства.

Рак

Как се чувствате: Неизпълнени. Да, това звучи драматично, но е вярно. Когато разбереш, че харесваш някого, почти веднага искаш повече, Рак. Във вашето естество е да изисквате ангажираност, тъй като знаейки, че Онзи е там някъде (но не и с теб), те наранява отвътре (да, Венера в Рак усеща нещата толкова трудно, колкото всички други видове планети в Рак).

Как действате: Без значение колко магнитно може да е вашето привличане, вашата нужда да пазите сърцето си и да останете в черупката си, ви кара да стъпчете дори и най-смиреното желание за флирт.Много по-вероятно е да покажете интереса си с жестове, независимо дали това ще е да им помогнете с нещо или да им вземете допълнително кафе докато сте излезли в почивка.

Лъв

Как се чувствате: Пламнали. Намерили сте някой, който отговаря на вашите стандарти и сте готови да видите до къде води това. Вероятно сте загатнали на един или петте си най-близки приятели за вашите чувства и сте ги натоварили да формулират план, в който да се сблъскате с избраника си в непринудена ситуация.

Как действате: Въпреки че в началото може да се перчите пред обекта си, тази нужда скоро ще изчезне. Очаквате да бъдете преследвани също толкова горещо, колкото преследвате. Лъвицата, каквато сте, търси някой, с когото да направи прайд – и няма време за игри на котка и мишка игри./beu.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *