КОВАРЕН ПЛАН! Проститутка очисти чичка, уви кабели около врата му

32-годишната жрица на платената любов Дейна Нийли е закопчана седмици, след като убива по особено жесток начин Дерек Тейлър и източва банковата му сметка.

71-годишният старчок живее сам в провинциална Англия и често ползва услугите на местните проститутки, сред които е и Дейна Нийли. Отношенията му с нея прерастват в любовен романс и той я кани да живее в дома му, но с условието да не проституира и да не употребява хероин.

Труженичката няма намерение да зарязва нито дрогата, нито професията си. Единственият й мотив да приеме предложението е доброто финансово състояние на дядо Дерек, което се надява да присвои. Ламтежът й се усилва, когато старецът прибавя към богатството си още 45 хиляди паунда от спечелена съдебна битка, пише Пик.

Дейна скорострелно реализира коварния си план – млати зверски дядото с чук и увива кабели около врата му. За да е сигурна, че дъртакът няма да оцелее, проститутката навлича на главата му плътен найлонов чувал. Без да се церемони, Дейна се втурва да празнува внезапното си забогатяване и превежда част от парите на своята сметка.

За да изглежда, че дядото е жив, убийцата хаква профила му във фейсбук и наводнява стената му със снимки от мнимо пътешествие с каравана. Полицията е сигнализирана почти 20 дни след датата на убийството от притеснен роднина на жертвата Дерек Тейлър. Наред с трупа криминалистите откриват в дома му бележка за напомняме с почерка на Дейна: „Да изтегля пари и да се позабавлявам.“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *