HP-p1-728×90 Refan

Коя е красавицата до Божинов! Биляна взе акъла на всички в Швейцария

Трансферът на Валери Божинов в „Лозана“ изненада целия футболен свят. Мениджърът, който преговаряше за условията му в швейцарския гранд, пък остави без думи шефовете на клуба, както и местните журналисти.

Биляна Дол – красивата половинка на Божинов, е новата звезда в Швейцария. Местният „Блик“ не пропусна да запознае читателите си с нея, но не в ролята ѝ на поредна футболна съпруга. Оказва се, че сръбкинята има безпогрешен бизнес нюх и именно тя седи в основата на добрите условия в договора на нападателя.

„В началото на разговора си мислех, че тя е приятелката на Валери и е тук за компания. След това обаче Биляна започна да разисква клаузите по договора на Божинов“, спомня си за първата среща с нея президентът на „Лозана“ Ален Жозеф.

42-годишната Биляна не крие, че помага на българския футболист в преговорите, но оставя крайното решение на Божинов.

„Той решава накрая. Аз просто помагам с административната дейност – поддържам връзките с клубовете, преговарям за лични условия“, разказва тя.

2111432531.jpg

Офертата на „Лозана“ ли е била най-изгодната за Божинов?

Оказва се, че не. След като разтрогна с китайския „Мейджоу Хака“, бившият нападател на „Манчестър Сити“ и „Ювентус“ е бил изкушаван от гръцки и турски клубове. Те дори са предложили по-добри финансови условия на Божинов. Заедно с Биляна обаче са избрали Швейцария за техен нов дом.

2111432532.jpg

Българинът вече записа 4 мача за новия си тим, но все още не е успял да отбележи гол.btv

Коментар с Facebook

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *