Home-p1-728×90
Home-p1-728×90

Крем супа от картофи с крутони

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

6 картофа
2 л. пилешки бульон
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. къри
1 ч.л. черен пипер
4 стръка магданоз
100 г крутони

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Картофите се обелват, нарязват на едри парчета и се поставят в дълбока тенджера. Заливат се с пилешкия бульон (2 л.). Варят се до омекване на картофите, след което продуктите се пасират. Добавят се подправките. Супата се разбърква много добре. Сервира се гореща, поръсена с крутони.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *