Кърваво меле на пътя! Моторист с опасност за живота

Моторист е с опасност за живота след жестока катастрофа в Монтанско, пише пик. Пътният инцидент е станал  вчера, около 21 часа, на пътя между село Вирове и Монтана. 61-годишният монтанчанин Е.П. е карал  мотоциклет „Ямаха Версати“ с монтанска регистрация в посока от Лом към Монтана. При ляв завой,  заради несъбразена скорост, водачът губи контрол над мотоциклета, и навлиза в насрещната пътна лента. В този момент се блъска в насрещно движещия се „Фолксваген Голф“ с врачанска регистрация, управляван от 22-годишния Б.Н. от Коздолуй.

Пристигналият на мястото медицински екип оказал първа помощ на мотоциклетиста и той бил транспортиран и прегледан в спешното в Монтана. Установено, че мъжът има счупвания на двете ръце, разкъсно-контузни рани и е с опасност за живота. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ Монтана, като му е издаден талон за медицинско изследване.

Водачът на лекия автомобил е изпробван за алкохол с техническо средство, като пробата е отрицателна. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *