Любовен хороскоп за 17 – 23 юли 2017

Периодът започва с леко объркване в любовта, но до края на седмицата зодиакът ще предложи много нови възможности. Венера и Юпитер ще помогнат да имаме повече романтика, да срещнем нова любов. Само трябва да отворим сърцата си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ще има положително раздвижване в любовния живот на Овните. Ако сте били в период, в който ви е липсвала романтика, това ще се промени.

След четвъртък вашата управляваща планета – Марс, ще се премести в сектора на истинската любов за първи път от почти две години. До 5 септември ще имате повече възможности в любовта. Новолунието също ще ви помогне да срещнете нова и интересна личност.

Телец

През тази седмица е добре да не споделяте с приятели нищо относно любовния си живот. Може да получите противоречива информация, която да ви обърка още повече относно вземането на важно решение. Някои от представителите на зодията ще се радват на романтика в офиса. Дерзайте!

loading...


Близнаци

Въпреки че работната седмица започва динамично, по отношение на любовта ви очакват само хубави неща. Венера сега е във вашия знак и ще бъде в добра позиция към Юпитер, която е планетата на късмета и която сега се намира във вашия сектор на романтиката. Ако сте необвързани може да срещнете някого, който да плени сърцето ви. Обвързаните Близнаци може да очакват изненади от половинката.

Рак

Обвързаните представители на зодията може да направят планове за закупуване на нов дом или обновяването на сегашния. Смело правете планове, защото комуникацията помежду ви ще върви гладко. Възможно е роднини да помогнат в осъществяването на идеите ви.

Лъв

Предстои един положителен и интересен период за Лъвовете по отношение на любовта. Още в четвъртък Марс ще влезе във вашия знак, а ще остане там до 5 септември. Това ще ви даде мотивация да постигнете повече в живота и любовта. Нова романтика се задава на хоризонта. Очакват ви прекрасни мигове.

Дева

Може да получите смесени послания от партньора си в началото на седмицата относно вашата работа. Въпреки да мислите, че той или тя ви подкрепят, може би все пак има нещо, което премълчават. Може би не вярват във вашите амбиции или не проявяват интерес. Това може да доведе до разочарование.

6 признака, че бракът ви е по-здрав, отколкото мислите

Везни

Духовната връзка с любимия човек ще се задълбочи. Ще бъдете благодарни, че се имате един друг, защото тази хармония ще ви помага и в други аспекти от живота. Много от Везните ще се отдадат на така мечтаната романтична ваканция. Забавлявайте се и се отдайте на романтика.

Скорпион

В началото на седмицата любовният ви живот може да се окаже доста объркан. Венера, планетата на любовта, ще бъде в противоположна позиция на Нептун, който сега се намира във вашия романтичен сектор. По един или друг начин, няма да имате ясна картина за любовния ви живот.

Може би сте избрали да затворите очите си пред нещо, за което вече знаете, или може би не искате да признаете, че вашият принц или принцеса не отговарят на търсенето ви.

Стрелец

Любовният живот на стрелците ще се движи в положителна посока. Обвързаните представители на зодията ще е добре да обърнат внимание и на гледната точка на половинката си. Необвързаните ще имат добри възможности за социални контакти, интересни познанства, ето защо е важно да се възползват от тях. Любовта дебне отвсякъде.

Козирог

Любовният живот и професионалните ви планове тази седмица ще се засекат по фантастичен начин. Единственото нещо, което трябва да направите, е да пренебрегнете служебните клюки. Добрата новина е, че партньорът ще ви окаже мощна подкрепа по отношение на кариерата ви. Някои от вас ще се отдадат на офис романтика.

5 невероятни неща, които се случват, докато се целуваме

Водолей

В четвъртък Марс ще влезе в сектора на партньорствата ви и ще остане там до 5 септември. Това ще мотивира вас и вашата половинка да се измъкнете от всякакви коловози, в които бихте могли да влезете и да възстановите ранните пламъци на страстта.

Новолунието в същата област на графиката ви, може да доведе до по-сериозна връзка с някого, с когото на този етап сте само сексуално привлечени.

Риби

В началото на седмицата ще се наложи да вземете важно финансово решение с половинката си. Може да се отнася за покупка на недвижими имоти до нова съвместна инвестиция. Очакват ви печалби. Все пак оставете си време и за малко романтика.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *