Мафиот заплашва Борис Дали! Чалга звездата тръгна с охрана, след като Данчо Макарона го хвана на калъп с жена му

Зеленоокият чалга идол Борис Дали напоследък движи с охрана от двама огромни гавази за участията си из страната. Актуалната клюка гласи, че изпълнителят получава заплахи за живота си от известен гангстер от Югозапада, чиято съпруга си позволил да закача. Певецът бил спипан „на калъп” с палавницата зад кулисите на нощен клуб в Благоевград миналия месец, пише столичен седмичник.

Чалгаджията се разминал само с няколко шамара от ревнивеца, но онзи се зарекъл, че проблемите за Борислав Делибалтов, както е истинското име на чалгаджията, тепърва предстоят. „Добре, че беше охраната да отърве Боби, иначе онзи щеше да го прати в болница. Кой не е чувал за злия нрав на Данчо Макарона, стария авер на Голямата Федка, лежал по затворите в поне 8 държави?! Нарочи ли си някого, няма прошка”, разказва свидетел на срамната случка.

Дали се опитал да се извини на рогоносеца и да му обясни, че не е знаел с кого започва флирт, но онзи не щял и да чуе. Заплашил го, че ще му запали колата и къщата и ще го бие профилактично по веднъж на седмица. Певецът без да се мае се обзавел с двама бодигардове, които го следват неотлъчно не само в региона, но и при всяка изява из страната. Драмата идва в много неподходящ за Борислав момент. Истината е, че певецът всъщност едва успява да плаща за охрана, защото е в тежък финансов колапс. В момента всичките му средства отиват за заплати на гардовете.

Oт няĸoлĸo мeceцa нacaм xoнopapитe нa Бopиc Дaли ce cpинaxa глaвoлoмнo. B cъщoтo вpeмe пoĸaнитe зa yчacтия зaпoчвaт дa ce пpeвpъщaт в мeчтa. Cпopeд xopa oт ĸyxнятa нa пoп фoлĸa, пeвeцът вeчe e cвaлил цeнaтa cи нa cĸpoмнитe 1200 лeвa зa yчacтиe. B cъщoтo вpeмe Гaлин и Фиĸи Cтopapo ca щacтливи, чe ca нa път дa oтвeят ĸoнĸypeнциятa. Зaпoзнaти издaвaт, чe ĸapиepaтa му e нa пpaгa нa зaлeзa, а наскоро крах претърпя и уж стабилният му брак.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *