HP-p1-728×90 Refan

Младите мъже се оплакват от твърде много секс, искат само прегръдки

Младите мъже се оплакват, че получават твърде много секс и недостатъчно прегръдки, твърдят британски специалисти, цитирани от в. „Дейли стар“.

Съвременните представители на силния пол отчаяно копнеят за романтика и качествено време, прекарано в дамска компания, вместо за „постоянен екшън“ в спалнята.

Според Мартин Добни и психолога Джон Бари – автори на доклада „Мъжествеността на Хари“ в рамките на мащабно проучване на лондонския Юнивърсити колидж, мъжете лелеят за прегръдка или разходка в парка с дамата на сърцето, вместо просто да се отдават на интимни страсти.

„Бяхме поразени. Съвременните млади мъже имат своите тревоги. Самотата ги притеснява също толкова, колкото и жените. Вярвате или не, а на представителите на по-старото поколение това може да се стори съвсем чуждо, но днешните млади мъже се оплакват, че получават твърде много секс. В наши дни половият акт е леснодостъпен – често направо пристъпваме към „екшъна“, без преди това да хапнем пица или да изпием чаша вино“, казва Мартин Добни.

Специалистите допълват, че сайтовете за запознанства изключително улесняват сексуалните контакти.

„Случвало се е мъже да ни споделят, че по време на среща дамите им са „ровичкали“ в подобни сайтове“, допълва Добни.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *