Home-p1-970×90
Home-p1-970×90

Мусака от риба и картофи

Необходии продукти:

2 рибни филета

1 кг картофи

2 домата

1 ч.л. сол

1 к.ч. мазнина

200 г кашкавал

1 ч.л сух естрагон

Начин на приготвяне:

Рибните филета се оставят да се размразят. Скълцват се на дребно. Картофите се белят, измиват и нарязват. Доматите се белят, измиват и режат на ладии. Продуктите се осоляват. В тава се редят картофи, следва ред риба. Завършва се с картофи. Поръсва се сух естрагон. Мусаката се полива с олио и една чаена чаша вода. Пече се на умерена фурна, половин час. След това се поръсва с кашкавал. Връща се за още петнадесет минути във фурната, колкото да хване коричка.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *