Наследничката на Тато вдига сватба като в приказките!

Андреа на Тодор Живков стяга сватба. Малката правнучка на Тато е лудо влюбена в гаджето си – младеж на име Георги. Двамата са заедно от доста дълго време и близките им издават, че все по-често си говорят за сватба.

Влюбените се запознали в София, въпреки че и двамата са завършили образованието си в престижни европейски школа. Георги се е дипломирал в лондонски университет, а Андреа през 2016-а се похвали с диплома от института „Марангони”, който се намира в модната столица на света – Милано.

Наследничката на Тато, подобно на майка си, е увлечена по модата и дори се шегувала, че нямала търпение с Георги да минат пред олтара, защото искала да ушие първата си булчинска рокля за себе си. Андреа и приятелят й били неразделни, защото споделяли един и същ начин на живот. И двамата си падали по нощните заведения и поне веднъж седмично разпускали с приятели в столичните чалга клубове. Освен това Георги бил най-големият почитател на модните проекти на блондинката, като дори често влизал в ролята на манекен, когато тя подготвяла мъжки колекции.

За пръв път Андреа представи дрехите от своята модна марка на седмицата на модата в София през изминалата 2016 г. Въпреки че всичко минало като по мед и масло, внучката на Тодор Живков се разочаровала, защото навсякъде се заговорило, че е връзкарка.

Освен това Андреа имала сериозни притеснения, че никога няма да излезе от сянката на майка си Жени, която категорично е сред най-успелите български моделиери. Младата дизайнерка обаче имала амбиции по-скоро да покори световния пазар, отколкото да открива бутици у нас, предават от retro.bg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *