Ново зверство разтърси България! Баща преби 10-г. си син, детето на косъм от смъртта

Баща преби 10-годишния си син и го прати в болница. Момчето е от село Белякове, община Велико Търново. В момента детето се намира в отделението по Неврохирургия на областната болница във Велико Търново и е с черепно-мозъчна травма. Има опасност за живота му, съобщи БНР.

Детето е било пребито, защото забравило ключовете си.

Детето е прието във Великотърновската болница в понеделник, 8 май. По информация на началника на Неврохирургичното отделение д-р Николай Мойнов детето е в добро състояние, но въпреки това все още има опасност за живота му. По думите му момчето ще остане за лечение в болницата още 10 дни.

Установено е, че преди 7 години, докато детето било на 3-годишна възраст, в семейството отново е имало инцидент. Тогава момченцето е било отнето от бащата и временно е било в детски дом. По-късно обаче то е върнато на семейството с решение на съда.

Майката на 10-годишното момченце работи в чужбина от години.

От Социалното подпомагане във Велико Търново заявиха, че ще изследват всички обстоятелства по случая, за да преценят дали детето да бъде върнато при бащата.

Само за няколко дни това е поредният случай на пребито дете в страната. На 5 май, петък, 8-годишно дете беше намерено пребито и захвърлено в двора на изоставена сграда в Ямбол. Момченцето беше настанено в болница в кома с опасност за живота.

На 7 май, неделя, стана ясно, че 3-годишно момиченце от село Слана бара, област Видин, е било пребито до смърт от мъж, който живее на семейни начала с майката на детето.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *