HP-p1-728×90 Refan

Нов ужас на морето! Ето какъв кошмар са ни подготвили, за секунди ставате жертва на порно сайтове

Престъпна група, базирана във Варна, вече повече от десет години заснема момичета и жени без тяхно знание по българските обществени и нудистки плажове. И тези фото и видео материали се публикуват в порнографски уебсайтове без разрешението на потърпевшите, сред които имало и непълнолетни момичета. За сериозното престъпление алармираха наблюдателни потребители, цитирани от Флагман.бг.
Те са изпратили и фотоси на част от потърпевшите. В интернет има публикувани стотици девойки, които са станали жертви на бандата. Групата дори наемала модели, които хем позирали доста разкрачени и разголени, хем се внедрявали сред нудистите и необезпокоявани ги заснемали със скрита камера. Според нашите източници впоследствие продавали снимките и видеата на световноизвестни порно сайтове, като по този начин генерирали сериозни печалби. Мизата за 10-ина кадъра минавала 1000 долара.
„Такова заснемане се нарича условно „паразитизъм”, а извършващите го – „Пучи Въшки с Камери”.
Това явление не се толерира в никоя от развитите цивилизовани държави. В страни като Франция и Англия за такова престъпление освен глоби се полага и затвор. Поради тази причина въпросните уебсайтове се подхранват най-вече от „Пучи Въшки с Камери” от България, Румъния, Украйна и Русия. Все страни с липса на адекватно законодателство и неефективни правораздавателни органи”, уточняват хората.
Престъпниците заснемали абсолютно всичко, дори и обикновени хора на централни обществени плажове, стига момичетата да са достатъчно секси и по възможност да показват поне части от голо тяло. Имало случай, когато в порно уебсайтовете е качвано момиче, само защото се вижда част от бикините й.
И тези снимки в комбинация със фотоси на женски полови органи, правени от близък план, са предоставени на посетителите на сайтовете с нецензурно съдържание. Наглостта на бандата обаче не свършвала до тук. Те заснемали девойки, които се препичат топлес на плажа, след което монтирали полови органи вместо долната част на банските и ги продавали „голи” на порно сайтовете.
„За да максимизират печалбите си, дори наемат фотомодели, които биват аранжирани, така че да експонират максимално половите си органи. Те карат момиче фотомодел да мастурбира на централен обществен плаж”, уточняват хората.
После продавали снимките като аматьорски, представяйки моделите за нудисти, за което получавали сериозни суми. Момиче уж случайно мастурбира на централен плаж и също толкова случайно е хванато в крачка от паразитите; снимките са публикувани с текст на английски, който предупреждава, че са обект на разследване и не става въпрос за обикновен нудист По случаите има сигнал до Районна прокуратура-Варна още пред 4 години. Веднага след него един от сайтовете свалил цяла секция със снимки.
След като разбрали, че няма да има ответна реакция от институциите, обаче админите възстановили всички фотоси и продължили да поддържат гнусната страница. На прокуратурата са предоставени множество материали по случаите и дори са посочени свидетели, които са станали жертви на престъпната банда. Разследването обаче е прекратено само няколко месеца по-късно без никакви обвинения, твърдят нашите читатели. Последвал сигнал и до Върховна касационна прокуратура, но и от там констатирали, че няма извършено престъпление. Всъщност, според държавното обвинение в момента в НК липсвала „изрична наказателна норма и това нарушение не е възведено в престъпление …”

Потърпевшите се опасяват, че върху бандата има чадър, който ги пази от родното правосъдие. За да максимизират печалбите си, наемат фотомодели, които биват аранжирани, така че да експонират максимално половите си органи

Коментар с Facebook

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *