ОБИР ЗА МИНУТИ В БЛАГОЕВГРАД! Как се задига метална каса от банка под носа на КАТ

Банков клон, намиращ се в сградата на КАТ-Благоевград, е обран тази нощ. Неизвестните на този етап крадци са влезли през вратата на пункта за извършване на технически прегледи, счупили са стъклото на гишето, след което са измъкнали малката метална каса, влачили са я по коридора към пункта за технически прегледи върху одеяло, за да не вдигат шум.

 

На двора са изхвърлили одеялото, след което са пъхнали касата в чувал, минали са през служебния паркинг, прехвърлили са се през оградата и са излезли на зелената площ между КАТ и Професионалната гимназия по икономика.

На местопроизшествието тази сутрин бе извършен оглед от криминалисти, които събраха веществени доказателства. Огледът под гимназията приключи в 10.20 часа, касата не бе открита там, предаде БГНЕС.. Помещението, в което се намира обраната каса, бе отворено за посетители в 9.45 часа. В обраната каса, която функционира като банков клон, се плащат глобите, както и таксите за извършените услуги от КАТ при регистрация, технически прегледи и други.

На този етап няма официално съобщение от пресцентъра на ОД МВР за обира, не е ясен и размерът на открадната сума. Работата по скандалния случай продължава. В двора на КАТ се намира сградата на Второ РУП-Благоевград.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *