HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ОБРАТ НА ДЕЛОТО СРЕЩУ ЕМБАКА! Трима работници скочиха срещу убития легионер Н. Чивиев

Нови подробности около фаталния инцидент на АМ „Струма“, при който бе убит легионерът Николай Чивиев, изплуваха днес в съдебна зала. По думите на трима от свидетелите Чивиев е нанасял удари върху лекия автомобил на обвинения в убийството Емил Първанов – Ембака.

Видях как човек политна от черната кола и падна, след което продължи на четири крака, това разказа преди минути шофьорът на камиона Костадин Котороков, пръскал лепило и асфалт на магистралата във фаталния ден.

Драгомир  Младенов, който също е работил на магистралата, обясни, че също е имал инцидент с шефа на охраната Н. Чивиев, който карал колата си директно срещу неговата.

Искаш ли да ти спукам гумите, така се обърнал Чивиев към Младенов.

Както struma.bg писа, Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и др.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Защитено съдържание!