Обраха дома на българска футболна легенда, докато семейството спи!

Крадци влязоха в къщата в Свети Влас на футболната легенда Николай Илиев. Обирът става на обяд, докато цялото му семейство спи.

„Това ще продължава да се случва, ако в България не се приети спешни закони за хората, които крадат безнаказано”, каза пред „Здравей, България” Николай Илиев.

„Най-много се притеснявам не от това, че са влезли и са ни обрали, а от това, че са влезли в пространството на внуците ми. Той на-спокойно е влязъл през моята спалня, влязъл е, откраднал е чанта с пари, ключове. Ако е дрогиран и реши вместо да краде да отвлече децата. И защо го прави това нещо?! Отговорът е – защото остават ненаказани, защото не се взимат никакви мерки срещу тези бандити!”, каза той.

По думите му това се случва, защото срещу бандитите не се взимат мерки. „Те плащат 500-1000 лева и излизат на свобода”, допълни Илиев.

Футболната легенда знае кой е крадеца. „Знам от коя групировка е. Може ли спокойно в полицията да ти казват – знаем от коя групировка е, от коя банда е. Ама как може така спокойно?! Ей такова досие има този. Не бил осъждан, защото бил непълнолетен. В Италия например има карцер за непълнолетни лица. Отиват, излежават си присъдата и ако престъплението е по-сериозно, лежат и при по-големите батковци“, заяви Илиев.

„Затова се обърнах към Бойко Борисов и казах – да, докато беше главен секретар, те ги хващаха, другите ги пускаха.  Той трябва да тропне по масата! Защото тези депутати, на които гласуваме доверие и трябва д направят така, че народът да бъде по-спокоен, отиват и гласуват като мишленца – само и само да са спокойни. Има и други, които отиват в парламента да си напълнят гушите. Но има и такива, които са професионалисти. На тях разчитам“, заяви Ники Илиев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *