Освободиха враг номер едно на Митьо Очите! Божо Кравата с брониран ескорт пое към Слънчев бряг

Страховитият бос Божидар Кузманов, по прякор Кравата, е освободен от Специализирания наказателен съд, съобщава Флагман, като се позовава на отлично информирани източници.

Враг номер 1 на Димитър Желязков-Очите беше с мярка „домашен арест”, но днес тя е променена в най-леката – подписка. Мотивите на магистратите били, че липсвали достатъчно доказателства, които да го уличават като лидер на организирана престъпна група.

Според източници на Флагман в момента Божо Кравата пътува към Слънчев бряг, за да огледа лично най-оборотните си обекти, част от които бяха изринати от багери преди седмици. Той е ескортиран от няколко бронирани автомобила с охрана заради очакване на ответна реакция.

Припомняме, че Кузманов беше обявен за издирване от Интерпол след стрелбата по Очите в ресторант Фор Ю преди година.

Срещу него набързо бяха повдигнати обвинения като лидер на ОПГ, а в ареста се озоваха общо 10 души. Към момента зад решетките са единствено Тодор Славов и Георги Иванчев. Според прокуратурата срещу тях има категорични доказателства, че са стреляли във фаталната нощ на 8-и юни, когато беше убит гардът на Митьо Очите – Александър Алексиев, а несебърският бос оцеля по чудо след тежките рани.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *