Петя се прецака жестоко! Майка й изгори кола от лотарията

Ученичка от Годеч изпусна лъскав автомобил от Националната лотария, след като майка й изгорила в печката печелившия талон. Това разкрива самата тя пред местния сайт aktualenglas.info, цитиран от „Телеграф“.

Момичето, спечелило модерното возило, се казва Петя Василева. Тя взела участие в лотарията  чрез регистрация на сайта им. Тъй като нямала навършени 18 години, използвала личните данни на майка си.

В късметлийския ден била изтеглена под името Румяна Василева. Когато разбират тя и семейството й, много се радват и нямат търпение да получат наградата си. По-късно обаче разбират какво точно се е случило. За да вземат колата, те трябвало да представят квитанция с единствен по рода си четирицифрен код, доказващ, че подаръкът наистина им принадлежи. Когато започват да издирват прословутия билет, Румяна осъзнава, че го е изгорила при последното почистване на дома си. Сега липсата му я разделя с новия автомобил.

Въпреки абсурдната ситуация момичето не страда, а гледа по-философски на нещата. В профила си в социалната мрежа дори споделя статиите за себе си, а приятелките й  коментират и я подкрепят.

Преди година пък друг карък гушна 100 бона от Националната лотария, след като позна и шестте числа в играта за Големия джакпот, но не улучи страната на монетата. Така мъжът се размина на косъм с рекордната сума от 10 400 000 лева, припомня „Телеграф”. Макар реално наградата да не е спечелена, това е първата уцелена шестица в историята на предаването.

Според правилата обаче числата не са достатъчни, а след като ги отбележи, участникът трябва да маркира „ези” или „тура”. Именно това се оказало спънката пред столичанина, който е заложил на неправилната страна. Неговият пропуск обаче добави нови 200 хиляди лв. към печалбата, с което сумата набъбна до 10 600 000 лв.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *