Пет причини да се отдаваме на сутрешен секс по-често

За ползата от секса сме чували много – той лекува, прави ни по-спокойни, удължава живота, пази ни от стрес, активира производството на колаген, поддържа сърцето здраво и освобождава ендорфини, които ни правят по-щастливи. Сексът е полезен дори за паметта. Вижте обаче с какво сутрешният секс е особено полезен, както и четири причини да се отдаваме на сутрешни интимности по-често:

Подобрява настроението

Никак не ни изненадва фактът, че със сутрешния секс се отделя хормонът на щастието окситоцин. Това ни осигурява добро настроение през целия ден. А никой няма против денят му да започне с усмивка, нали?

Сутрешен секс за красота

Сексолози установиха, че оргазмът рано сутрин стимулира циркулацията на кръвта, което подхранва кожата и косата. Така че, дами, ако искате бляскава коса и гладка кожа, сутрешните интимни ласки са най-приятният начин да ги постигнете.

Голяма емоционална близост

Научно доказано е, че със сутрешния секс се постига много по-голяма емоционална близост между партньорите. Освен това след сутрешни ласки двамата участници мислят един за друг през целия ден.

Сутрешният секс като сутрешен спорт

Знаем, че ако започнем деня си с тренировка, това ще стимулира метаболизма ни, а тялото ни ще е по-подготвено за натовареното ежедневие. Да не забравяме и горенето на калории.

Здравословен е

Знаехте ли, че сексът сутрин намалява опасността от сърдечен удар с 50%? Оказва се, че е така, но има и още – той подобрява кръвообращението и намалява главоболието и болките при артрит. Изследванията показват също, че сутрешните любовни приключения подобряват имунитета.дарик

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *