Покъртително! Загиналият при кървавата касапница на пътя Русе – Варна е директорът на ОП „Паркстрой“, пострадалата жена е кадър на БСП

Загиналият при катастрофата край Разград е директорът на Общинското предприятие „Паркстрой“ Звездомир Илиев, а пострадалата е служителка в същата фирма и общинска съветничка от БСП Петя Петрова, пише „Топновини“.

46-годишен мъж е загинал в тежък пътен инцидент в местността „Кочеджика” край Разград, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигнал за него е получен малко преди 13 часа в дежурната част на областната дирекция в Шумен, като преди това за произшествието било съобщено и в полицейското управление в Лозница.  Към мястото на инцидента са насочени екипи на Пътна полиция към ОДМВР- Разград, екипи на РСПБЗН- Разград и два екипа на ЦСМП- Разград. След като станало ясно, че произшествието е на територията на ОДМВР- Шумен са изпратени екипи от шуменската дирекция. Изяснено било, че на главен път Русе- Варна, малко преди границата с област Разград водач на лек автомобил „Пежо” с разградска регистрация, който се движил в посока към Разград,  предприел маневра изпреварване. Пред него се движил тежкотоварен автомобил- цистерна с бургаска регистрация. При изпреварването водачът на пежото се ударил челно в микробус с шуменска регистрация, който в същото време изпреварвал товарен автомобил. Следствие на тежкия удар на място е загинал 46-годишният мъж, който бил зад волана на пежото. В автомобила е пътувала и 34-годишна жена. Спасителни екипи са оказали съдействие и са я извадили от автомобила. Откарана е в МБАЛ- Разград с екип на ЦСМП. В разградската болница е откаран и 25-годишният водач на микробуса. И двамата са в тежко състояние. Водачите на цистерната и товарния автомобил са правоспособни. Тествани са за алкохол, наличие не е установено. Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължават. На място се извършва оглед.  Движението  по главен път Русе- Варна е пренасочено през гр. Лозница. Пътят ще бъде отворен след като участъкът бъде напълно обезопасен за преминаващите моторни превозни средства, допълват от Областната дирекция на МВР в Разград.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *