ПЪЛЕН ШАШ! Поредният турист цъфна ГОЛ на ски пистите в Банско!

Поредната снимка на полугол чужденец на писта в ски зона Банско обиколи социалните мрежи и отново скандализира банскалии. Този път критиките  са насочени към концесионера на ски зоната „Юлен” заради липсата на каквито и да било санкции и мерки срещу подобен тип непристойно поведение на туристите.

Снимката е пусната в Инстаграм от мъж на име Айдан Фарар (Aydan Farrar) и се появи във Фейсбук  буквално часове след публикуването й. От коментарите стана ясно, че хората са, меко казано, възмутени от това, че се позволява такова поведение на място, където има малки деца.

Георги Ангелов дори се обърна с директна критика към маркетинг директора Иван Обрейков, който още януари месец, след като гол чужденец поруга кръста на Тодорка, заяви, че не се предвиждат санкции за подобен тип поведение в ски зоната. Т.е. всеки може да прави каквото си поиска, дори да се съблече гол.

Единственото нещо, което концесионерът „Юлен” може да направи, е да отправи предупреждение при повторно нарушение да бъде отнета картата на ексхибициониста. Това обаче може да стане само ако туристът бъде засечен от ски патрулите.

„Редно ли е децата да виждат подобно нещо, и то в центъра на българщината, родния град на Паисий и Вапцаров? Това не е родният град на господин Обрейков, нормално е да не му пука за извращенията по ски пистите, но това е моят роден град и на мен ми пука, защото го обичам и искам да е чист – природно и духовно, от такива извратени изроди. Г-н Обрейков, това Вие никога няма да го разберете”, е коментарът на Георги Ангелов, който публикува снимката в най-голямата банска група във Фейсбук.

Според местните една наредба, регламентираща правата, задълженията и забраните за туристите на територията на ски зоната, с предвидени солидни санкции, както и табели, в които да са описани най-важните забрани и задължения, биха свършили чудесна работа, особено що се отнася до чужденците, които са научени стриктно да спазват закони и наредби.

Забрана за непристойно и скандално поведение и други прояви, нарушаващи обществения ред по улиците, площадите и останалите обществени места, има ясно регламентирана в Наредба 1 на Общински съвет – Банско, но тя не обхваща територията на ски зоната.

ЯНА ЙОРДАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *