HP-p1-728×90 Refan

Пълнени картофи със сирене

Необходими продукти:

6 големи картофа

350 г сирене

250 г кашкавал

200 г гъби

масло

магданоза

черен пипер

Начин на приготвяне:

Сварете картофите необелени в подсолена вода. Изравнете с нож от едната страна за дъно, а от другата страна издълбайте. На дъното на всеки картоф сложете масло. Натрошете сиренето и го смесете с пълнежа от картофите. Овкусете с черен пипер и разбъркайте добре сместа. Напълнете картофите с плънката и поръсете с настърган кашкавал. Печете в предварително загрята на 200С фурна до златисто. Поднесете с гарнитура по желание.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *