Първата целувка издава сваляча

В зависимост от маниера му на целуване можем да прогнозираме как общува с жените нашият ухажор.

Увереният

Този господин целува твърдо, движенията му са ритмични и еднообразни, действа решително и властно.

Това е истински и действително много надежден мъж. Не бива да очаквате от него фойерверк от чувства. По-вероятно той ще се окаже консерватор във всичко. Без да го познавате добре, не се опитвайте да му предлагате екстремален секс. Той може просто да не ви разбере. Затова пък ако ви е нужен постоянен и верен приятел, това е страхотен вариант.

Прогноза

Съюзът с такъв партньор обещава подреден съпружески живот. Той и тя просто са създадени един за друг, ако дамата има склонност към тихи семейни радости и се нуждае на първо място от морална подкрепа и спокойствие.

Нежният

Целува внимателно, почти без да използва език. При това прегръща партньорката си предпазливо и трепетно.
Може той да не е вулкан от страст, затова пък е море от нежност. Дамата, избрала такъв кавалер, трябва да бъде едновременно тактична и внимателна с неговите чувства, от една страна, и достатъчно напориста – от друга. Възможно е на нея самата да й се наложи да прояви инициатива, за да не си останат нещата само с едните целувки.

Прогноза

Най-големият плюс в отношенията с такъв мъж е това, че той би отишъл с любимата си и накрай света. Съвместният живот с него ще тръгне в недобра посока, ако жената си позволи постоянно да го направлява и подкрепя.

Чувствителният

Неговата целувка е истински сюрприз. Той може да се целува по всеки от гореописаните начини, преминавайки виртуозно от един към друг. Несъмнено този мъж ще се адаптира към партньорката си и нейните желания.

Срещата с него е истински късмет. Мнозина го харесват и той знае това. Затова ще трябва да го държите по-здраво.

Прогноза

На партньорите ще им е хубаво заедно, ако дамата е експресивна и самоуверена. Ще й се наложи обаче да отстоява званието идеална жена. /jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *