Home-p1-728×90
Home-p1-728×90

Разядка с грах и лук

Продукти:
500 г грах от консерва
2 глави лук, нарязани
50 г масло
1 щипка мащерка
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
1 щипка сушен магданоз (или пресен по избор)
1 щипка кориандър

Начин на приготвяне:
Отцедете граха и го измийте. Разтопете маслото на стайна температура. Нарежете на едро билките. Поставете всички подготвени продукти в блендер и ги смелете до получаване на хомогенна смес. През това време нарежете лука на ситни кубчета и ги разбъркайте в разядката, но без да ги смилате. Така ще хрупат, когато се ядат намазани с разядката филийка, сухар или багета. Можете да сервирате и с печено месо.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *