Home-p1-970×90
Home-p1-970×90

Свински джоланчета

Необходими продукти

4-5 джоланчета

2скилидки чесън

4-5 моркова

10 картофа

кимион

черен пипер

червен пипер

сол

2 дафинови листа

керевиз

Начин на приготвяне

Нареждаме джолани те в тава, обелените цели картфи, морковите на но големи парчета, слагаме всички.подправки и объркваме добре. Наливаме 200 мл червено вино и 1 литър вода, завиваме  тавата с фолио и печем в добре загрята фурна на 200 градуса.След 3-4 часа свинските джоланчета са готови.Добър апетит!

Коментар с Facebook

Home-p2-728×90
Home-p2-728×90

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *