Свински ребра с барбекю сос на фурна

Необходими продукти

2 кг свински ребра

100 мл барбекю сос

50 мл соев сос

черен пипер, сол

2 скилидки чесън

100 мл червено вино

Начин на приготвяне

Към пресованият чесън се добавят останалите съставки без виното, обърква се добре, трябва да се получи гъста марината – добавяйте соевия сос постепенно.
Ребрата се прорязват и се омазват хубаво в маринатата. В тава с поставена хартия за печене се излива виното и след това се добавят ребрата.
Пече се на 180-200 г на горен и долен реотан до готовност, като се обръщат по някое време след като се запече хубаво горната част.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *