Home-p1-728×90
Home-p1-728×90

Свински ребърца в меден сос

Продукти:

2 кг свински ребърца

100 мл. мед

4 с.л. соев сос

100 мл. бяло вино

100 мл. вода

3 скилидки чесън

червен пипер

черен пипер

сол

Рецепта:

Ребърцата (2 кг) се нарязват поотделно или се оставят на парчета по няколко. Подреждат се в тавичка и се поливат със соса, получен от разбиването на течния мед (100 мл.), соевия сос (4 с.л.), бялото вино (100 мл.), водата (100 мл.), пресования чесън (3 скилидки) и подправките. Пекат се при температура 180-200 градуса до пълна готовност. Поднасят се топли с гарнитура от зеленчуци или свежа салата.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *