Седмичен хороскоп на Алена: Много важни новини за две зодии

Овен

През идните дни можете да се посветите на личните си интереси и цели. Направете нещо за външния си вид, погрижете се за доброто си емоционално състояние и се показвайте пред околните в цялото си великолепие. Не властвайте над тях обаче и не се опитвайте да се налагате на всяка цена. Най-доброто решение е да организирате хората, които ви заобикалят, в името на някаква цел – притежавате и волята, и силата да го направите.

Телец

Намирате се в периода на ретроградната Венера, вашата управляваща планета, който обхваща и идната седмица. Това значи, че времето е изключително неподходящо за установяването на нови партньорски отношения, както и за започване на бизнес. Подходящо е по-скоро за връщане назад, за обмисляне, за задълбочен анализ и за прочистване на всичко, които вече не ви е нужно. Близнаци

Идните дни са подходящи да обмислите проектите, които ще изпълнявате в бъдеще, и да действате – ще имате силна воля, която ще проявявате по мек и толерантен към околните начин. Опитайте се да набележите цели, които да не засягат единствено собствената ви личност, а да допринасят за доброто на всички, които участват по някакъв начин в тяхната реализация.

Рак

Внимавайте да не възникнат конфликтни ситуации между вас и партньора ви. Ще бъде добре, ако обърнете внимание на децата си, ако имате такива, на приятелите си, на своето любимо занимание. Към сряда и четвъртък ще се открие възможност да се заредите със спокойствие и търпение – лесно ще откривате истинското съдържание на нещата, скрито под формата им, и ще действате, водени от това интуитивно знание.

Лъв

За вас периодът е подходящ най-вече за пътувания – както на близки, така и на по-далечни разстояния, за учене, за четене на интересна и обогатяваща възгледите ви литература, както и за работа и контакти с чужденци. Важното е да успявате да възприемате какво идва от външния свят при вас, да слушате и да достигате до ценни изводи, за да разширите още светогледа си. Дева Ще сте ориентирани предимно към партньорските отношения, в които участвате. И макар че през периода може да изпитате някои трудности в тази област от живота си, когато скъсате с моделите на поведение, които ви създават дискомфорт, ще бъдете в състояние да постигнете сериозно личностно развитие.

Везни

Венера, вашата планета управител, вече се движи ретроградно. Този период, продължаващ до средата на април, не е никак подходящ за започване на нови връзки или за взимане на важни решения относно вече установени от вас взаимоотношения. Възможно е да имате срещи с хора от миналото си, даже с някой, с когото сте били близки – вероятно ще има неща, които ще трябва да изчистите с него.

Скорпион

До средата на периода можете успешно да се посветите на финансови дела, при положение че планирате предварително и отговорно всяка своя стъпка. Ще владеете отлично енергията си и няма да позволите на никого и на нищо да ви отклони от преследването на целите, които сте си поставили. Възможно е да свършите много работа и едновременно с това да съхраните енергията си.

Стрелец

Отделете повече време на хората от екипа си и на тези от приятелския си кръг – там ще се почувствате добре. В понеделник и вторник с лекота ще постигате разбирателство в партньорските отношения, в които участвате – както в личните, така и в бизнеса. В сряда времето е подходящо да се занимавате с финансови теми, но без да поемате излишни рискове, а също и да изградите у себе си добри и здравословни навици.

Козирог

За вас продължава периодът, в който сте обърнати навътре към себе си. Намерете време да се усамотите и се научете да цените това – единствено когато човек се чувства добре сам със себе си, той може да общува пълноценно с околните. Всички отговори на въпросите, които ви измъчват, са вътре във вас. В понеделник и вторник внимавайте да не предизвикате конфликти в партньорските си отношения.

Водолей

Възможни са промени в бизнеса и във финансовото ви положение – до средата на април е особено неблагоприятно да стартирате нови начинания или проекти. Добре ще ви се отрази да направите преоценка на плановете си и да ги прочистите от всичко ненужно, за да освободите място за реализация на новите и оригинални идеи, които имате.

Риби

Настоящият период е подходящ да поработите върху някои черти от характера си, които ви създават трудности – за тази цел е необходимо да сте честни със себе си, да не се засягате прекалено и да не подхождате емоционално в неблагоприятни за вас ситуации. Може и да ви бъде трудно, но сега вие сте много активни – досега планети се движат във вашия знак и ще успеете да се владеете добре, да проявявате воля, да се изявявате, както и да разчитате на силната си интуиция.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *